Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fennel, halved or quartered to fit in feeder
- 200 g leek, white part only
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 1 tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme, leaves only
- 100 g soft goat's cheese
- 2 medium eggs
- 100 g ricotta cheese
-
375
g puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
of quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked artichoke dip
35 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Chilli with corn bread
50min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Bern-style Rösti (TM6)
40 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Smoked salmon mousse
5min
Tuna dip
15min
Herb and garlic dip
5min