Compatibele versies
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 68 g
- Verzadigd vet
- 37.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1489.4 mg
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Madurese chicken satay
1h 30min
Warm satay bowl
1h 10min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Chilli with corn bread
50min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Mexican corn salad
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min