Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 659.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Traditional Austrian Beef Goulash
4u.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Fish and Avocado Loaf
2h
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Curried pickled fish
49h
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1j 50 mnt