Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 659.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1sa 10 dk
Sautéed Pork with Cider
55 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Garlic Turkey Stew
45min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM6)
1 Std. 15 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1sa 10 dk