Stuffed Peppers with Tomato Sauce

Stuffed Peppers with Tomato Sauce

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • red peppers (250-300 g each, see tip)
    3 - 4
  • garlic cloves
    2
  • dried basil
    2 tsp
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • pitted green olives
    150 g
  • sun-dried tomatoes preserved in oil, drained
    60 g
  • anchovy fillets, in oil drained
    30 g
  • mixed minced meat (e.g. beef and pork)
    500 g
  • red wine
    80 g
  • brown onions quartered
    150 g
  • olive oil
    50 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • raisins
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 659.8 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1934.8 kJ / 462.4 kcal
Vetten 31.7 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 19.1 g
Koolhydraten 26.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...