Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Bruschetta
3u.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Creamy vegetable rice
25min
Courgette and Feta Risotto
30min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min