Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1h
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Courgette and Feta Risotto
30min