Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Pea and Mint Risotto
40min