Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g water
- 50 g lard, cut in pieces
- 1 tsp dried instant yeast
- 300 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp paprika
- 150 g soft goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375.2 kJ / 567.7 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1061.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Easy Broccoli Cheese Bites
55min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Pasta alla Nerano
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55min