Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g water
- 50 g lard, cut in pieces
- 1 tsp dried instant yeast
- 300 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp paprika
- 150 g soft goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375.2 kJ / 567.7 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1061.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 dk
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Mushroom Stroganoff
30 dk
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min