Compatibele versies
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Eiwitten
- 235 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 68 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 2732 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Garlic Turkey Stew
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1hod.
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min