Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
of chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1424 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Broccoli and stilton soup
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Greek Fava dip
50min
Creamy Pea Soup
40 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Onion Soup
1h
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min