Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
of chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1424 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pea Soup
40 Min
Leek and Potato Soup
1 Std.
Broccoli and stilton soup
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 Std. 30 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Cullen Skink
45 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Spinach and Parmesan Soup
45 Min