Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
of chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1424 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Creamy Courgette Soup
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Creamy tomato soup
30min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Onion Soup
1h
Curried Butternut Cream Soup
35min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min