
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
of 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 404 kcal / 1693 kJ
- Eiwitten
- 30 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g