Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
of 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Long-grain Rice
35 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Lamb Spezzatino
1h 45min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Ratatouille
40 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Mashed Potatoes
45 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min