Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 2 - 4 fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed
- 100 g fresh green beans, trimmed
-
2
spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
of 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces - 600 g white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thai red curry paste, to taste
-
60
g coconut cream
of 30 g coconut milk powder - 1 egg white
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 1000 g water
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 3 pieces
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Fishcakes
1h 10min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Yoghurt Dressing
5min
Ratatouille
40min
Thai Mussels
25 min
Prawn Xacuti
1h 20min
Tom Yum with Prawns
25 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min