Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 2 - 4 fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed
- 100 g fresh green beans, trimmed
-
2
spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
of 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces - 600 g white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thai red curry paste, to taste
-
60
g coconut cream
of 30 g coconut milk powder - 1 egg white
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 1000 g water
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 3 pieces
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Mushroom Broth
30min
Pumpkin Soup
35min
Pizza Margherita
2h 10min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Seafood Laksa
25 Min
Green Curry Chicken
55 min