Compatibele versies
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled Vegetables (Sambal Kecap)
- 70 g desiccated coconut
- 130 g water, hot
- 250 g carrots, quartered lengthways
- 150 g echalion shallots (approx. 3 shallots), halved lengthways if large
- 50 g lime juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g kecap manis (see tip)
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, thinly sliced
Chicken Satay (Sate Lilit Bali)
- 5 macadamia nuts
- 1 cm fresh galangal, peeled, sliced (2 mm) (optioneel)
- 1 tsp ground turmeric
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, cut in pieces
- 200 g echalion shallots, halved
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 30 g sunflower oil
- 3 fresh makrut lime leaves, thinly sliced
-
2
Tbsp brown sugar
of caster sugar - 1 tsp fine sea salt
- 500 g chicken mince (see tip)
- 2 - 3 fresh lemon grass, 16 leaves separated (see tips)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2468.5 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 12.7 g
- Natrium
- 1567.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Glamorgan Sausages
50 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Bolognese Sauce
1h 15min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min