Compatibele versies
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 30 g walnut halves
- 250 g fennel, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 300 g pork sausages, Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¼ tsp ground black pepper
- 150 g Gorgonzola dolce, crumbled
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.2 kJ / 551.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1334.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Ground Beef Taco Filling
25min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Guacamole
5min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min