Compatibele versies
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 30 g walnut halves
- 250 g fennel, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 300 g pork sausages, Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¼ tsp ground black pepper
- 150 g Gorgonzola dolce, crumbled
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.2 kJ / 551.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1334.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purple Power Smoothie
5min
Texas Coleslaw
15min
Tropical Kale Smoothie
5min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Chocolate Nice Cream
Geen beoordelingen
Chunky Guacamole
10min
Bourbon Ginger Fizz
5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Broccoli Salad
5min
Matcha Mango and Pineapple Smoothie
15min
Tummy tonic shot
5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min