Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
of unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3929 kJ / 938 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1073 mg
Alternatieve recepten
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Asian Chopped Salad
20min