Masala Hake at 55°C

Masala Hake at 55°C

4.0 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
2 portions

Ingrediënten

Masala Paste
  • coriander seeds
    1 Tbsp
  • cumin seeds
    1 Tbsp
  • groundnut oil
    30 g
  • tomato purée
    60 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • red chilli halved, deseeded
    1
  • garam masala
    3 tsp
  • paprika
    1 Tbsp
  • ground almonds
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
Fish and Rice
  • water plus extra boiling for cooking rice
    1800 g
  • hake fillets (approx. 180-200 g each)
    2
  • basmati rice
    200 g
  • cashew nuts
    100 g
    unsalted peanuts

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1073 mg
Eiwitten 39 g
Calorieën 3929 kJ / 938 kcal
Vetten 44 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 93 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...