Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
of unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3929 kJ / 938 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1073 mg
Alternatieve recepten
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Geen beoordelingen
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Ras el Hanout
15min
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min