Apparaten en accessoires
Thai Red Curry Paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
1 jar
Ingrediënten
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
321.8 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
20 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
100.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sumac-spiced Houmous
5min
Thai Green Curry Paste
15min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Pad Thai
45min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1h 20min
Furikake Seasoning
1h 5min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Tikka Paste
1h
Thai Burger
35min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min