Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g toasted sesame oil
- 150 g carrots, cut in pieces
- 130 g water, plus boiling water for soaking
- 30 g soy sauce
- 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
- 100 g fresh beansprouts
- 1 tsp red curry paste
- 150 g rice vermicelli, dried
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Coronation Chicken
30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35 min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Easy Satay Chicken
30min
Cashew Chicken
45min