Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g toasted sesame oil
- 150 g carrots, cut in pieces
- 130 g water, plus boiling water for soaking
- 30 g soy sauce
- 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
- 100 g fresh beansprouts
- 1 tsp red curry paste
- 150 g rice vermicelli, dried
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken Korma
40 Min
Chicken Tagine
25 min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Honeyed Chicken
25 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Tomato basil chicken stew
35 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Beef Teriyaki with Rice
1sa 50 dk
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min