Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g toasted sesame oil
- 150 g carrots, cut in pieces
- 130 g water, plus boiling water for soaking
- 30 g soy sauce
- 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
- 100 g fresh beansprouts
- 1 tsp red curry paste
- 150 g rice vermicelli, dried
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55min
Venison and Potato Goulash
50 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9sa 15 dk
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Chicken Pad Thai
20 min
Cashew Chicken
45min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min