Apparaten en accessoires
Ciabatta olive sticks
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 5min
16 portions
Ingrediënten
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
329.9 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
888.2 kJ /
212.3 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Focaccia
3 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Stone fruit galettes
50 Min
Salted chocolate and date caramels
2 Std. 5 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Pistachio cream
15 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min