Apparaten en accessoires
Ciabatta olive sticks
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 5min
16 portions
Ingrediënten
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
329.9 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
888.2 kJ /
212.3 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mother sourdough starter
108u. 20min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Amaretto biscuits
30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1u.
Artisan potato bread
2u. 5min
Baklava
3u. 45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3u. 30min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2u. 25min
Turkish Flatbreads
2u. 10min
Greek pita breads
1u. 15min