Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 550 g water
- 3 tsp dried instant yeast
- 45 g olive oil, plus extra to grease
- 750 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 tsp sea salt
- 200 g pitted Kalamata olives (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 888.2 kJ / 212.3 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 329.9 mg
Alternatieve recepten
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30 min
Greek pita breads
1h 15min
Romesco dip
10 min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Amaretto biscuits
30 min
Pascualina
1 godz. 45 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min