Apparaten en accessoires
Chocolate mousse tart with pistachio paste
Voorbereiding. 35min
Totaal 4u. 45min
8 portions
Ingrediënten
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
pecans300 g
-
raw cacao powder50 g
-
maple syrup50 g
-
pistachio cream200 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces160 g
-
milk80 g
-
eggs5
-
white sugar50 g
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
213 mg
Eiwitten
14.9 g
Calorieën
2806.6 kJ /
670.8 kcal
Vetten
51.8 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
43.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pistachio
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Classic Polish 'tort'
2u. 25min
Wimbledon strawberry fool
1u. 15min
Agedashi tofu
30min
Orange sponge cake
1u.
Japanese Ramen
1u. 40min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1u. 50min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Ham mousse
10min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min