Apparaten en accessoires
Smoked salmon mousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
650 g
Ingrediënten
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 650 g
Natrium
3022 mg
Eiwitten
63.9 g
Calorieën
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Vetten
140.9 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
78.1 g
Koolhydraten
18.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Strawberry and meringue semifreddo
12u. 15min
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
Venison Wellington
3u. 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Scallops with pea purée
25min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
Leek and smoked salmon dip
55min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Baked artichoke dip
35min
Hot Artichoke Dip
30min