Apparaten en accessoires
Smoked salmon mousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
650 g
Ingrediënten
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 650 g
Natrium
3022 mg
Eiwitten
63.9 g
Calorieën
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Vetten
140.9 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
78.1 g
Koolhydraten
18.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Caesar salad dressing
10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Lemon caper butter
10min
Apple frangipane tart
1u. 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Scallops with pea purée
25min