Apparaten en accessoires
Smoked salmon mousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
650 g
Ingrediënten
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 650 g
Natrium
3022 mg
Eiwitten
63.9 g
Calorieën
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Vetten
140.9 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
78.1 g
Koolhydraten
18.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Baked artichoke dip
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Hot Artichoke Dip
30min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Spinach and smoked salmon roulade
24u. 35min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Smoked Salmon Dip
10min
Béarnaise sauce
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Mulled Wine Bellini
2u. 40min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min