Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beetroot, peeled, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 20 g onions
- 1 green apple (approx. 100 g), cut into quarters
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 20 g lemon juice
- ¼ tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste (optioneel)
- 1 pinch sugar, adjust to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 350 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Celery leaf gremolata
5min
Beetroot salad
10 Min
Granola Bars (Ben) Metric
1h 10min
Chickpea and carrot dip
15min
Beetroot salad
10 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Curried cauliflower salad
40 min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Spiced carrot salad
5min