Vegetable stock paste

Vegetable stock paste

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
1 bottle

Ingrediënten

  • Parmesan cheese (optioneel) cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    250 g
  • onions cut into halves
    100 g
  • tomatoes cut into pieces
    100 g
  • courgettes cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (optioneel)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • water
    30 g
  • olive oil
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bottle

Eiwitten 28 g
Calorieën 2226 kJ / 533 kcal
Vetten 29 g
Vezels 18.4 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...