Vegetable stock paste
TM6 TM5 TM31

Vegetable stock paste

4.9 (145 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optioneel)
  • 200 g celery stalks, cut in pieces
  • 250 g carrots, cut in pieces
  • 100 g onions, cut in halves
  • 100 g tomatoes, cut in pieces
  • 150 g courgettes, cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (optioneel)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 120 g coarse salt
  • 30 g dry white wine
    of 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Voeding
per 1 Complete recipe
Calorieën
2226 kJ / 533 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
34 g
Vetten
29 g
Vezels
18.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 75 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen