Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optioneel)
- 200 g celery stalks, cut in pieces
- 250 g carrots, cut in pieces
- 100 g onions, cut in halves
- 100 g tomatoes, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 50 g fresh mushrooms
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley
- 120 g coarse salt
-
30
g dry white wine
of 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
Alternatieve recepten
Basil pesto
10min
Chicken stock paste
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Caramelised red onion chutney
24h
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chopped vegetable salad
10min
Vegetable Stock Paste
50 min
Basil Pesto
10min
Grated Parmesan cheese
5 min
Tomato ketchup
1h 15 min
Apple sauce
20 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1sa 30 dk