Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 2935.9 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Blueberry Yoghurt
13u.
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Chicken stock paste
45min
Plain Yoghurt
14 Std.
Meat Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Layered Chicken Dinner
1 Std. 45 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min