Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 2935.9 mg
Alternatieve recepten
Red Thai Curry Paste
25min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Chicken stock paste
45min
Layered Chicken Dinner
2h
Vegetable Stock Paste
50min
Tomato Ketchup
1h 15min
Strawberry Jam
55min
Vanilla Yoghurt
13h
Meat Stock Paste
45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Red Berry Yoghurt
12h 20min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min