Apparaten en accessoires
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 15min
2 portions
Ingrediënten
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
889.5 mg
Eiwitten
68.1 g
Calorieën
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Vetten
60.9 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
27.5 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feed the Love
22 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min