Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
of 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Eiwitten
- 68.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 60.9 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 889.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min