Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1sa 10 dk
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2sa 10 dk
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Whisked Egg Whites
5min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1h 30min