Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Browned Shallots (250 g)
25min
Stir-fried Vegetables
10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min