Sous-vide Teriyaki Salmon
TM6

Sous-vide Teriyaki Salmon

3.7 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g sesame seeds
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
  • 75 g teriyaki sauce
  • 20 g fresh root ginger, thinly sliced
  • 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1650 kJ / 394 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten