Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g button mushrooms, halved or quartered as needed
- 500 - 600 g water, to taste
- 200 g milk
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 50 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g cream (e.g. single or double cream)
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.1 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 334.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy mushroom soup
20min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Mushroom Broth
30 min
Onion Soup
1h
Stir-fried Vegetables
10min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Nyonya Spice Paste
15min