Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g button mushrooms, halved or quartered as needed
- 500 - 600 g water, to taste
- 200 g milk
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 50 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g cream (e.g. single or double cream)
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g cream cheese (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.1 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 334.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Creamy mushroom soup
20 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Creamy tomato soup
30min
Lemonade
5min
Onion Soup
1h
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Mushroom Broth
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min