Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 portion

Ingrediënten

  • paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)
    200 g
  • garam masala
    4 tsp
  • cumin, ground
    2 tsp
  • rice, brown "low GI" (see Tip)
    140 g
  • water
    995 g
  • zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)
    85 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • onion cut into halves
    140 g
  • ginger, fresh peeled and sliced
    1 inch
  • garlic clove
    2
  • chilli, green, long trimmed
    ½
  • cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées
    1 bunch
  • baby spinach, fresh
    200 g
  • chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained
    395 g
  • plain yogurt high protein (see Tip)
    100 g
  • chilli, green, long thinly sliced, to garnish
    ½
  • lemon cut into wedges

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 475 mg
Eiwitten 20.2 g
Calorieën 1879.2 kJ / 449.1 kcal
Vetten 12.8 g
Vezels 15.6 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 68.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...