Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 large eggs
- 85 g matzo meal
- 45 g vegetable oil, divided
- 2720 g chicken stock, low sodium, divided
- ¼ - ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- ¼ tsp baking soda
- ⅛ tsp cream of tartar
- ½ tsp dried parsley
- ⅛ tsp dried chives, chopped
- ⅛ tsp dried dill (optioneel)
- 170 g onions, cut into pieces
- 85 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp white pepper, ground, plus extra to season
- 1 chicken breast fillet, skinless, boneless, sliced in thirds (approx. 340 g)
- 2 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2139 mg
Alternatieve recepten
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Southern Peach Cobbler
1 Std. 15 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Gravlax
72 godz. 30 min
Spiced Corn Salad
25min
Salmon Miso Soup
30 Min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min