Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
- 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into julienne
- 150 g sugar snap peas
- 120 g snow peas, cut into julienne
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 30 g soy sauce
- 2 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 909.4 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 526.1 mg
Alternatieve recepten
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Warm satay bowl
1h 10min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Creamy vegetable rice
25min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min