Wok-style curried vegetables
TM6

Wok-style curried vegetables

4.3 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp curry powder
  • 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
  • 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
  • 200 g carrot, cut into julienne
  • 150 g sugar snap peas
  • 120 g snow peas, cut into julienne
  • 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
  • 30 g soy sauce
  • 2 pinches sea salt
  • 3 pinches ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
909.4 kJ / 217.4 kcal
Eiwitten
5.1 g
Koolhydraten
27.2 g
Vetten
10.7 g
Verzadigd vet
1.6 g
Vezels
6.6 g
Natrium
526.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten