Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
- 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into julienne
- 150 g sugar snap peas
- 120 g snow peas, cut into julienne
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 30 g soy sauce
- 2 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 909.4 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 526.1 mg
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
15-minute noodles
15 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Tempeh bolognaise
30 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min