Apparaten en accessoires
Wok-style curried vegetables
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
526.1 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
909.4 kJ /
217.4 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
27.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Caramelized Apple Spirals
Geen beoordelingen
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Fish Stock
Geen beoordelingen
Mini Frittatas
35min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2u. 15min
Korean pickled potato salad (peeler)
25u. 10min
Sweet and sour tempeh
50min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1u. 30min