Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
- 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into julienne
- 150 g sugar snap peas
- 120 g snow peas, cut into julienne
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 30 g soy sauce
- 2 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 909.4 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 526.1 mg
Alternatieve recepten
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Creamy vegetable rice
25 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Mushroom bolognaise
45min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min