Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 200 g each)
- 2 tbsp olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
-
4
sprigs fresh oregano, leaves only, finely chopped
of ½ tsp dried oregano - 4 potatoes medium, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 150 g water
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2056.2 kJ / 491.5 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 449.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Apricot Chicken
35 Min
Chinese-style chicken
25min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Chicken and risoni bake
1h 15min
Swedish meatballs and mash
50 Min