Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw cashews
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tsp paprika, plus extra to sprinkle (optional)
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 brown onions (approx. 540 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1200 g potatoes, peeled and cut in pieces that fit through feeder tube
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468.1 kJ / 350.9 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 166.4 mg
Alternatieve recepten
Gluten free focaccia bread
1sa
Gluten free waffle cones
35 dk
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 dk
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 dk
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 dk
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Gwinganna biryani (TM6)
25 godz. 20 min
Vegan 'pulled pork'
20 dk
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3sa