Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 84.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 797.4 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Zucchini cheddar slice
45min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Potato Cup Frittata
1h
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 Std. 15 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min