Rich mushroom stew with buttermilk dumplings

Rich mushroom stew with buttermilk dumplings

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Dumplings
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • butter chilled, plus extra to grease
    40 g
  • self-raising flour
    155 g
  • buttermilk
    75 g
  • sea salt
    1 pinch
Stew
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fresh Swiss brown mushrooms sliced
    400 g
  • fresh mixed mushrooms
    400 g
  • boiling water
    400 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • carrots cut into rounds (1 cm)
    350 g
  • tomatoes cut into pieces
    2
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • tomato paste
    80 g
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to sprinkle
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 877.7 mg
Eiwitten 17.3 g
Calorieën 1925.9 kJ / 460.3 kcal
Vetten 20.2 g
Vezels 7.6 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 57.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...