Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
No-roll cheese pastry
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 2 pinches sea salt
- 1 egg, separated
- 20 g water
Broccoli
- 250 g water
- 200 g broccoli, stem trimmed and sliced, broccoli head cut into small florets
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 30 g pine nuts
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 80 g sun-dried tomatoes
- 100 g goats cheese, crumbled
- 80 g milk
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1891.9 kJ / 452.2 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 35.1 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 394.1 mg
Alternatieve recepten
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Easy citrus pie
1h
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Apple Wheat Starter
72u. 20min
Freeform basic bread
1óra 35p
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Amaretto biscuits
30min
Vegetable trimming stock
2h
Traditional Apple pie
1h 30min
Artisan potato bread
2h 5 min