Risotto pomodori with burrata
TM6 TM5 TM31

Risotto pomodori with burrata

4.6 ( 11 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 400 g canned tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 500 g water
  • 1 onion cut in half
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to season
  • 80 g white wine
  • 300 g Arborio rice
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 40 g salted butter
  • 2 pieces burrata cheese (approx. 200 g), cut in half
  • fresh basil leaves only, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
630.8 kcal / 2639.2 kJ
Eiwitten
21.4 g
Vetten
26.8 g
Koolhydraten
76.8 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
11.8 g
Natrium
647.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten