Risotto pomodori with burrata

4.5 95 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • canned tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    50 g
  • water
    500 g
  • onion (approx. 180 g), cut in half
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    40 g
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • white wine
    80 g
  • Arborio rice
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • salted butter
    40 g
  • burrata cheese (approx. 200 g)
    2 pieces
  • fresh basil leaves only, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 647.1 mg
Eiwitten 21.4 g
Calorieën 2639.2 kJ / 630.8 kcal
Vetten 26.8 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 11.8 g
Koolhydraten 76.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...