Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 84.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 797.4 mg
Alternatieve recepten
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min