Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 75 g buckwheat flour
- 75 g chickpea (besan) flour
- 25 g arrowroot flour
- ½ tsp sea salt
- 350 g rice milk
- 1 egg
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 pinch nutmeg
- 1 pinch ground turmeric
Cashew cream
- 40 g coconut oil
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 130 g raw cashews
- 200 g water
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
Mushroom filling
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 200 g leeks, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g zucchini, cut into pieces (5 cm)
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- ½ bunch mixed fresh herbs, leaves only, finely chopped
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761.7 kJ / 421.1 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 213.8 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 dk
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Nut butter dressing
5 menit
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 dk
Autumn vegetable gratin
50 dk
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 dk
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Vegan gravy
40 dk
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h