Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buns
- 240 g water
- 40 g vegetable oil, plus extra to spray
- 40 g dried instant yeast
- 40 g caster sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cinnamon (see Tips)
- 1 tsp nutmeg (see Tips)
- 400 g baker's flour
- 150 g sultanas
- 40 g dried currants
- 90 g dried apricots
Piping
- 70 g plain flour
- 1 pinch salt
- 1 ½ tsp vegetable oil
- 60 g water
Syrup
- 50 g water
- 50 g sugar
- vegan butter, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 895.4 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oat milk
25min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Brioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5 min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Stretchy melty cheese
20min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Vegan fruity dream (TM6)
5 min