Apparaten en accessoires
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Voorbereiding. 15u.
Totaal 1u. 20min
16 portions
Ingrediënten
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
160 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
895.4 kJ /
214 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hot cross buns
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamington swiss roll
25u. 40min
Citrus marmalade
2u. 20min
Rye sourdough starter powder
24u. 10min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3u. 10min
Milk jellies with poached stone fruit
5u.
Peanut butter and chocolate custard
15min
Chocolate and prune Easter eggs
1u. 5min
Cabbage Thoran
20min
Brioche hot cross buns
2u. 30min
Vegan Christmas cake
27u. 10min
Mixed berry jam
50min
Seeded bread loaf
3u. 20min