Apparaten en accessoires
Seekh kebabs
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
10 portions
Ingrediënten
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
523.7 mg
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
604.5 kJ /
143.9 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Garam masala
10 Min
Kormolas (Kulkuls)
3 Std.
Mint and peanut chutney
35 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Gulab jamuns
2 Std. 50 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Roti
2 Std.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Parathas
1 Std. 30 Min
Coriander chilli chutney
5 Min
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min