Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 907.2 mg
Alternatieve recepten
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Crema catalana
40min
Lemon caper butter
10 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Pas d’évaluation
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Salmon en croute
50 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min