Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 560.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringues
5h
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Venison Wellington
3h 30 min
Béarnaise sauce
20 dk
Gazpacho
1h 15min
Mint béarnaise
25 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7sa 30 dk
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min