Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 560.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Salsa Verde
10min
Scallops with pea purée
25min
Lemon caper butter
10min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Oysters Mignonette
5min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min