Bread rolls with parmesan and rosemary

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
16 pieces

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 - 2 tsp
    1 - 2 tsp dried rosemary, chopped
  • water plus extra for brushing
    300 gram
  • dried yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • bread flour
    400 g
  • sea salt
    1 tsp
  • mixed seeds (e.g. poppy seeds, sesame seeds), for sprinkling (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 170.7 mg
Eiwitten 4.5 g
Calorieën 492.5 kJ / 117.7 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 18.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...