Apparaten en accessoires
Charlotte Russe
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
149.8 mg
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Vetten
29.6 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
16.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1u. 15min
Eccles Cakes
1u. 45min
Caramel peach brioche
2u. 15min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1u. 30min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4u. 30min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7u. 10min
Jam and coconut tarts
1u. 10min
Butterscotch Delight
20min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min
Biscoff Cheesecake
6u. 20min