Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 24 sponge fingers (approx. 250 g)
Custard filling
- 4 eggs, separated
- 175 g sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
Raspberry jelly
- 1 ½ gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 100 g frozen raspberries
- 100 g water
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2187.1 kJ / 522.7 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Velvet Waffle
20 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 λεπτ.
Footy finals hot dogs
1h 40min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 Std. 30 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Lamington swiss roll
25h 40 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min