Charlotte Russe
TM6

Charlotte Russe

4.4 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 8 gelatine leaves
  • chilled water, to soak
  • 24 sponge fingers (approx. 250 g)

Custard filling

  • 4 eggs, separated
  • 175 g sugar
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 250 g milk
  • 500 g pouring (whipping) cream

Raspberry jelly

  • 1 ½ gelatine leaves
  • chilled water, to soak
  • 100 g frozen raspberries
  • 100 g water
  • 50 g caster sugar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2187.1 kJ / 522.7 kcal
Eiwitten
12.5 g
Koolhydraten
53.1 g
Vetten
29.6 g
Verzadigd vet
16.8 g
Vezels
1.1 g
Natrium
149.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten