Charlotte Russe

Charlotte Russe

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 portions

Ingrediënten

  • gelatine leaves
    8
  • chilled water to soak
  • sponge fingers (approx. 250 g)
    24
Custard filling
  • eggs separated
    4
  • sugar
    175 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • milk
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    500 g
Raspberry jelly
  • gelatine leaves
    1 ½
  • chilled water to soak
  • frozen raspberries
    100 g
  • water
    100 g
  • caster sugar
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 149.8 mg
Eiwitten 12.5 g
Calorieën 2187.1 kJ / 522.7 kcal
Vetten 29.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 16.8 g
Koolhydraten 53.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...