Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 24 sponge fingers (approx. 250 g)
Custard filling
- 4 eggs, separated
- 175 g sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
Raspberry jelly
- 1 ½ gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 100 g frozen raspberries
- 100 g water
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2187.1 kJ / 522.7 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
French Onion Soup (TM6)
1h
Croissants
16 godz.
Black forest cake
5h
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min