Apparaten en accessoires
Charlotte Russe
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
149.8 mg
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Vetten
29.6 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
16.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ice Cream Layer Cake
43u. 35min
Yoyo slice
2u. 30min
Easter Cream Pastries
1u. 15min
Edna's lemon curd teacake
40min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14u. 15min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Boston Bun
2u. 45min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2u.
Morello Cherry Brownies
1u.
Paris–Brest with praline cream
26u.
Melting moments with passionfruit cream
45min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6u. 20min