Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 4 eggs
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 70 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 300 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 250 g mascarpone cheese (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
- 20 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, extra of choice to decorate
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 16850.2 kJ / 4027.3 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 463.4 g
- Vetten
- 223.1 g
- Verzadigd vet
- 123.8 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 1730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zebra bundt
1h 10min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Charlotte Russe
3h
Caramel peach brioche
2h 15min
Cochinita Pibil
4 godz.
Pineapple tarts
1h 30min
Mini chocolate cakes
50min
Raw snickers slice
55min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Pizza sauce
30 min
Neapolitan pizza
1h 30min