Apparaten en accessoires
Mini Classic Polish "torts"
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 portions
Natrium
1730.8 mg
Eiwitten
63 g
Calorieën
16850.2 kJ /
4027.3 kcal
Vetten
223.1 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
123.8 g
Koolhydraten
463.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mini cakes
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Italian sandwich Rolls
2u. 45min
Triple Chocolate Muffins
1u.
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Geen beoordelingen
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Geen beoordelingen
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Geen beoordelingen
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1u. 30min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Classic Polish 'tort'
2u. 25min
Basic cheesecake
10u.