Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 4 eggs
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 70 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 300 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 250 g mascarpone cheese (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
- 20 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, extra of choice to decorate
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 16850.2 kJ / 4027.3 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 463.4 g
- Vetten
- 223.1 g
- Verzadigd vet
- 123.8 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 1730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Pastrami
22h 30 min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Freeform bread with filling
1sa 35 dk
Mini chocolate bundts
45min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Boston Bun
2h 45min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25hod.
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1sa 10 dk
Better banana cake
45min