Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 4 eggs
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 70 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 300 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 250 g mascarpone cheese (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
- 20 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, extra of choice to decorate
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 16850.2 kJ / 4027.3 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 463.4 g
- Vetten
- 223.1 g
- Verzadigd vet
- 123.8 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 1730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamington swiss roll
25u. 40min
Vegan almond dip
5 Min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Mini triple layer bundts
35min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Karpatka
10 Std.
Paris–Brest with praline cream
26 Std.