Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 120 g unsalted butter
- 2 eggs
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 30 g milk
- 10 g oil
- 120 g plain flour or gluten free flour
- 1 ½ tsp baking powder or gluten free baking powder
- 1 pinch sea salt
- 180 g white chocolate, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 573.5 kJ / 137.1 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 41.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Apricot liqueur
30 min
Sgroppino
5min
Chocolate and strawberry domes
51h
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Crème pâtissière
15min
Spooky shortbread fingers
1 Std. 50 Min
Beetroot and horseradish relish
Geen beoordelingen
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
English muffins
3h 10min