Compatibele versies
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond dacquoise
- 250 g caster sugar
- 190 g almonds
- 5 egg whites
Watermelon layer
- ¼ watermelon, cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)
- 1 tbsp caster sugar
Vanilla cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 60 g caster sugar
- 3 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 500 g strawberries, cut into halves, to decorate
- 2 tsp sugar
- pistachios, roughly chopped, to decorate
- rose petals, dried (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1758.4 kJ / 420.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 39.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Pistachio Butter
15min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Peach and cardamom pie
1h 35min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45min
Pilau rice using rice mode
40 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Spaghetti alla carbonara
30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min