Compatibele versies
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond dacquoise
- 250 g caster sugar
- 190 g almonds
- 5 egg whites
Watermelon layer
- ¼ watermelon, cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)
- 1 tbsp caster sugar
Vanilla cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 60 g caster sugar
- 3 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 500 g strawberries, cut into halves, to decorate
- 2 tsp sugar
- pistachios, roughly chopped, to decorate
- rose petals, dried (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1758.4 kJ / 420.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 39.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Triple chocolate layer cake
5h 20 min
Honey ice cream
17h 45min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Honey cake
49u. 30min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Cheesecakes in jars
4h
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min