Green mussels in wine and garlic sauce

Green mussels in wine and garlic sauce

4.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 - 15 sprigs
  • brown onions cut into halves
    120 g
  • garlic cloves
    6
  • unsalted butter
    45 g
  • green lip mussels or black mussels
    1000 g
  • dry white wine
    180 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    140 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 779 mg
Eiwitten 31.4 g
Calorieën 1980 kJ / 473.2 kcal
Vetten 27.7 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 14.9 g
Koolhydraten 15.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...