Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 120 g brown onions, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g unsalted butter
- 1000 g green lip mussels or black mussels
- 180 g dry white wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 473.2 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 779 mg
Alternatieve recepten
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Mai Tai
Geen beoordelingen
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Oysters with Lime Granita
Geen beoordelingen
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Ancho chilli bean bowl
1h
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min