Apparaten en accessoires
Green mussels in wine and garlic sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
779 mg
Eiwitten
31.4 g
Calorieën
1980 kJ /
473.2 kcal
Vetten
27.7 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
14.9 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Braised Dongpo Pork
Geen beoordelingen
Leek and Cheese Tart
1u. 5min
French Toast
Geen beoordelingen
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1u. 45min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3u. 15min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min