Apparaten en accessoires
Green mussels in wine and garlic sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
779 mg
Eiwitten
31.4 g
Calorieën
1980 kJ /
473.2 kcal
Vetten
27.7 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
14.9 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Braised Dongpo Pork
Geen beoordelingen
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Geen beoordelingen
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4u. 25min
Portuguese green eggs
50min
Spiced fish stew
2u.
Homemade miso soup
55min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min