Chilli mussels with risoni

Chilli mussels with risoni

4.1 23 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • anchovy fillets
    2
  • olive oil
    20 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    250 g
  • dried risoni pasta
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve
    4 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1843.3 mg
Eiwitten 42.3 g
Calorieën 1469 kJ / 349.8 kcal
Vetten 7.4 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 26.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...