Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1843.3 mg
Alternatieve recepten
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Roasted banana affogato
29h
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Seafood con arroz
45 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min