Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1843.3 mg
Alternatieve recepten
Steamed greens with lemon feta
20 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Hearty seafood chowder
1h
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Steamed Chinese greens
30 min
Hearty seafood chowder
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Risoni with salmon and spinach
25 min