Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 40min
30 pieces

Ingrediënten

  • pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
    500 g
  • caster sugar
    120 g
  • honey
    40 g
  • Sichuan pepper to taste (see Tips)
    15 - 20 g
  • paprika
    ½ tsp
  • Shaoxing wine
    40 g
  • light soy sauce
    50 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • oil to grease

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 70 mg
Eiwitten 3.1 g
Calorieën 285.4 kJ / 68.2 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...