Apparaten en accessoires
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 40min
30 pieces
Ingrediënten
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
70 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
285.4 kJ /
68.2 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Croissants
16u.
KL Hokkien Noodles
35min
Couscous with Lamb and Vegetables
Geen beoordelingen
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Steamed Siew Mai
5u.
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2u.
Japanese ramen noodle soup
1u. 50min
Mala Bakkwa
4u. 35min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1u. 35min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1u.
All-in-one chicken congee
35min