Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Mala Bakkwa
4h 35min
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Mapo tofu
15 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Bee Hive Cake
2 Std. 50 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Stir Fried Whole Fish
20min