Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min