Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30 min.
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
All-in-one chicken congee
35 Min