Apparaten en accessoires
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 40min
30 pieces
Ingrediënten
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
70 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
285.4 kJ /
68.2 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pancit bihon
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Geen beoordelingen
Gula Melaka Kaya
35min
Pistachio cream madeleines
24u. 35min
Pickled watermelon rind
1u. 30min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Geen beoordelingen
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min
Taiwanese traditional Pork floss
1u. 40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1u. 35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min