Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
- 150 g gula Melaka, cut in small pieces
- 50 g cane sugar
- 1400 g water
- 20 g mung bean flour
- 110 g rice flour
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp alkaline water
- 250 g thick coconut milk
- 50 g hot water
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 315 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 50 mg
Alternatieve recepten
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Nasi Lemak
45min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min