Apparaten en accessoires
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
15 portions
Ingrediënten
-
water1500 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
candied winter melon cut in halves100 g
-
brown sugar50 - 100 g
-
dried longans50 g
-
red dates50 g
-
white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces10 g
-
lemon (optioneel)1 slice
-
basil seeds (optioneel) soaked in 200 g water for 15 minutes1 tsp
-
malva nuts (optioneel) soaked in 300 g water for 15 minutes4
-
raisins (optioneel)10 g
-
pearl barley (optioneel) cooked (see tips)20 g
-
roasted peanuts (optioneel)20 g
-
small sagos (optioneel) cooked20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
293 kJ /
70 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Curry Mee
30 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Chicken Porridge
35 Min