Apparaten en accessoires
Ginger Scallion Fish Slices
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
678.7 mg
Eiwitten
26.4 g
Calorieën
836.1 kJ /
199.8 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Sambal Kangkung
10min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Mango Pomelo Sago
1u. 30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
All-in-one chicken congee
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min